Sumpans Biltvätt har förvärvat TheWash i Mall of Scandinavia.

Sumpans Biltvätt är kända som en premiumaktör inom biltvätt och bilvård. Nu tar vi samma koncept till Mall of Scandinavia.

Vi såg att det fanns ett stort intresse för kvalitativ biltvätt i Skandinaviens största shoppingcenter. Redan första dagen efter övertagandet så inleddes en massiv renoveringsinsats allt för att höja kvalitén och kundnöjdheten. Skall vi kunna utföra högkvalitativ biltvätt och bilvård så krävs det att vi har en bra arbetsmiljö.
Att vi utökar verksamheten gynnar våra många företagskunder. Med en harmoniserad prisbild så kan våra kunder välja om de vill tvätta sin bil på Sumpans Biltvätt på Götgatan 1C, Sundbyberg eller hos TheWash i Mall of Scandinavia parkeringsdäck övreplan våning 3.

TheWash kommer att ha fokus på invändig och utvändig tvätt medan Sumpans Biltvätt i Sundbyberg har ett ökat fokus på bilrekond och däckförvaring. Konceptet är enkelt du lämnar bilen på Mall of Scandinavia, vi kör bilen till Sundbyberg, utför rekond och kör tillbaka den så att du kan hämta den på Mall of Scandinavia. Samma gäller även däckbyte inkl. förvaring av däck. När du vill ha en bilrekond kan du givetvis själv köra din bil till Sumpans Biltvätt på Götgatan 1C.

Våran tillväxtresa tar inte slut här, vi har redan börjat titta på hur vi kan utöka vår verksamhet med en ny biltvätt på ett helt nytt geografiskt upptagningsområde, allt för att öka värdet på våra företagssamarbeten samt erbjuda fler kunder möjligheten till premiumtjänster inom bilvård och biltvätt.

Varmt välkomna!


Med över tio års erfarenhet av biltvätt och bilvård har vi utvecklat ett öga för detaljer och detta i kombination med vår yrkesstolthet och nitiska kvalitetsfokus säkerställer att din bil alltid blir ren och välvårdad. I specialbyggda lokaler med kameraövervakning tar vi varsamt hand om din bil.

Lika varsamma som vi är mot din bil är vi även mot vår miljö, då vi endast använder miljövänliga tvättmedel.


Vårt löfte till dig som kund:

När din bil lämnar oss är den alltid ren och välvårdad och det garanterar vi dig genom vår 100% nöjd kund garanti – vi tar endast betalt av nöjda kunder.